De blog van jouw MarketingCollega

  • Alle blogs
  • Branding
  • CRO
  • SEO
De perfecte SEO tekst schrijven in 10 stappen

01/06/2024/

Het schrijven van de perfecte SEO-tekst vereist zowel techniek als creativiteit. Door je te richten op zowel de zoekmachines als je lezers, kun je ervoor zorgen dat je content niet alleen goed scoort, maar ook waarde biedt. We gaan kijken naar 10 belangrijke onderdelen om de perfecte SEO-content te schrijven.

Wat is CRO (conversieratio optimalisatie)?

10/05/2024/

Wist je dat slechts 22% van de bedrijven tevreden is met hun conversieratio? Conversieratio optimalisatie (CRO) kan dit veranderen. Het helpt je meer bezoekers om te zetten in klanten, nieuwsbriefabonnees of leads.

GEO, Generatieve Engine Optimalisatie: de toekomst van SEO

06/04/2024/

Generatieve Engine Optimalisatie (GEO) is een geavanceerde SEO-strategie die traditionele zoekmachineoptimalisatie combineert met de nieuwste AI-technologieën. Deze methode optimaliseert content zodat deze effectiever wordt geïnterpreteerd en gerangschikt door AI-gestuurde zoekmachines zoals Google.

14 SEO strategieën voor het optimaliseren van productpagina’s

24/02/2024/

Productpagina's worden in de SEO-wereld vaak over het hoofd gezien, maar met goed geoptimaliseerde pagina's kun je bezoekers aantrekken die al ver gevorderd zijn in hun koopproces. Deze pagina's bieden een unieke kans om rechtstreeks te communiceren met potentiële kopers die specifiek op zoek zijn naar wat jij aanbiedt.

SEO webshop: 50 cruciale rankingfactoren voor e-commerce in 2024

18/02/2024/

Voor elke webshop is een sterke SEO-strategie essentieel, maar fouten zijn snel gemaakt, vooral in e-commerce. Als ervaren SEO-specialist bied ik een lijst met 50 kritieke rankingfactoren specifiek voor e-commerce sites. Heb je behoefte aan advies van een specialist? Laat MarketingCollega jouw webshop checken op de 50 onderstaande factoren via…

Over MarketingCollega

Luckily friends do ashamed to do suppose. Tried meant mr smile so. Exquisite behaviour as to middleton perfectly. Chicken no wishing waiting am. Say concerns dwelling graceful.

Specialisaties

Gratis SEO analyse t.w.v. €187,50

Op maat gemaakt – gepresenteerd via video call

MarketingCollega staat voor SEO op een menselijke manier! Wij focussen op samenwerking voor het behalen van topresultaten in Google, meer verkeer, omzetgroei en het creëren van loyale klanten.

Contact

info@marketingcollega.nl

+31 6 28 46 22 31

Espoortstraat 125
7511CH – Enschede

KVK: 92514669

© 2024 MarketingCollega  |  Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid