Meer over

MarketingCollega

Welkom bij MarketingCollega, opgericht door Kai Heinink op 1 januari 2024. Hoewel nog een jong bedrijf, blinkt MarketingCollega uit in ervaring en expertise op het gebied van SEO, voornamelijk gericht op dienstwebsites en webshops.

Een foto van Kai Heinink, SEO Specialist uit Enschede bij MarketingCollega

5/5 op Google Reviews

Wat maakt MarketingCollega uniek?

Wat ons onderscheidt is onze menselijke benadering van SEO. Bij MarketingCollega streven we ernaar om de klantrelatie te op te bouwen tot een echte collegiale samenwerking. Dit betekent onder andere geen lange opzegtermijnen; als klant hoef je alleen vóór de eerste dag van de maand je wens om te stoppen aan te kondigen, waarna we daarna direct pauzeren of stoppen.

Bovendien plannen we minimaal eens per maand een videocall in om de voortgang en lopende werkzaamheden te bespreken. Voor deze meetings rekenen we natuurlijk nooit extra kosten. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel; voordat de samenwerking begint, ontvang je een op maat gemaakt pakket waarin de exacte investering duidelijk wordt vermeld. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan met onverwachte facturen.

Proactieve aanpak

Bij MarketingCollega is het contact niet alleen vriendelijk, maar ook frequent. We denken actief met onze klanten mee om hun doelen te bereiken. Ons uiteindelijke doel is niet alleen om als een externe dienstverlener gezien te worden, maar eerder als een waardevolle collega in het marketingteam van onze klanten.

Onze expertise in SEO omvat een breed scala aan specialisaties, waaronder contentcreatie, het verwerven van autoriteit via linkbuilding, technische optimalisaties, maar ook creatieve benaderingen zoals het optimaliseren van meta titels of het inrichten van converterende landingspagina’s.

Unieke strategie: SEO+

Wat MarketingCollega uniek maakt, is onze strategie genaamd SEO+. Naast het optimaliseren voor zoekmachines, richten we ons ook op basis Conversion Rate Optimization (CRO) en Branding. Door deze speciale aanpak zorgen we niet alleen voor meer websiteverkee via Google, maar ook voor een verbeterde waardering van de website, een hogere conversieratio en het aantrekken van loyale klanten.

We geloven dat effectieve marketing niet alleen draait om het vergroten van zichtbaarheid, maar ook om het opbouwen van waardevolle relaties en het versterken van het merk. We zijn gepassioneerd en vastberaden om onze klanten te helpen groeien en succes te behalen in het competitieve digitale landschap. 

Met MarketingCollega heb je niet alleen een partner, maar een toegewijde collega aan je zijde die streeft naar succes!

SEO Specialist met een menselijke aanpak

Jaar ervaring in SEO
0 +
Websites geholpen
0 +
Top 10 posities
1000 +

MarketingCollega staat voor SEO op een menselijke manier! Wij focussen op samenwerking voor het behalen van topresultaten in Google, meer verkeer, omzetgroei en het creëren van loyale klanten.

Contact

info@marketingcollega.nl

+31 6 28 46 22 31

Espoortstraat 125
7511CH – Enschede

KVK: 92514669

© 2024 MarketingCollega  |  Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid 

Gratis SEO analyse