SEO voor vuurwerkwinkels

Hoger in Google op 'vuurwerk + stad'?

Bereik de vuurwerkliefhebbers in jouw buurt met een slimme SEO-campagne.

★★★★★ (5/5) – waardering van onze klanten

Lokale SEO voor vuurwerkwinkels

Wat is het en waarom?

Met SEO optimaliseer je je vuurwerkwinkel zodat je hoger in Google komt zonder te adverteren. Adverteren voor de vuurwerkbranche is op veel platformen, zoals Google, Instagram en Facebook, namelijk niet toegestaan. Zoekmachineoptimalisatie is dé mogelijkheid voor vuurwerkwinkels om wel aan online marketing te doen.

Wat is lokale SEO en waarom?
De vuurwerkbranche is groot en zeer competitief. Hoog komen in Google op algemene termen zoals ‘Vuurwerk kopen’ is voor veel winkels niet haalbaar. Daarom focussen we ons met lokale SEO op de bezoekers bij jou in de buurt, waar de (online) concurrentie een stuk lager is!

We willen de topposities behalen op termen zoals ‘Vuurwerk Breda‘ of ‘Vuurwerkwinkel Hilversum‘.

Bovenaan in Google Unieke strategie voor meer winkelbezoekers

De strategie start al in september

Om te pieken in november en december zullen we de SEO-campagne starten in september en eindigen in december.

  • Website optimalisatie

    We gaan zorgen voor een perfect SEO-geoptimaliseerde pagina. Welke pagina dat is, verschilt per website. Dit kan een bestaande pagina zijn, een nieuwe of zelfs de homepage.

  • Autoriteit versterken

    Google meet websites in autoriteit en dit is ook de kern van de SEO-campagne. Weg aan zorgen voor een piek in de autoriteit op exact het juiste moment.

  • Testen en bijsturen

    We kijken wat goed werkt op je website en breiden dit uit. Dit starten we al in een paar maanden voor december, zodat de website in november en december in topvorm is!

De belofte van MarketingCollega

✔ 100% exclusiviteit in jouw stad
Er is maar plek voor één website in de felbegeerde toppositie in Google. Daarom zullen we maar één samenwerking per stad aangaan.

✔ Volledige ontzorging
Voorafgaand de campagne zullen we de strategie goed doornemen zodat we in de drukke decembermaand minimaal tot geen contact hoeven te hebben. Voor de SEO-werkzaamheden zorgen we voor volledige ontzorging zodat jij je kunt richten op de verkoop van vuurwerk.

✔ Unieke strategie om te pieken op het juiste moment
Met onze strategie zorgen we voor een boost die precies plaatsvindt vanaf oktober t/m december.

✔ Transparantie en een duidelijk plan
We bieden een concreet plan en overzicht van de kosten, zonder onverwachte facturen.

✔ Investering in je website
De werkzaamheden die we dit jaar doen zijn bedoeld om op korte termijn mee te stijgen. Maar ook volgend jaar zul je voordelen halen uit de verbeterde posities in Google.

Bieden jullie garantie op succes?
Om een reëel beeld te geven: nee, dat kunnen we helaas niet. SEO is ingewikkeld en van vele factoren afhankelijk. We zorgen voor een boost die de kansen vergroot om te stijgen in de zoekresultaten. In vrijwel alle campagnes blijkt dit succesvol, maar er zijn factoren waar wij geen invloed hebben die de campagne negatief kunnen beïnvloeden. Zoals een website die het verkeer niet aankan.

We beloven wel onze volledige toewijding te geven. We gaan er alles aan doen om er een succesvolle campagne van te maken. Ook als we een een stapje meer moeten zetten!

Enthousiast? Plan dan snel een gratis adviesgesprek in!

In deze online video call zullen we een analyse van je website + een concreet plan presenteren. Dit is volledig gratis en vrijblijvend.

Waarom MarketingCollega? Hoor het van anderen.

Gratis SEO analyse t.w.v. €187,50

Op maat gemaakt – gepresenteerd via video call

MarketingCollega staat voor SEO op een menselijke manier! Wij focussen op samenwerking voor het behalen van topresultaten in Google, meer verkeer, omzetgroei en het creëren van loyale klanten.

Contact

info@marketingcollega.nl

+31 6 28 46 22 31

Espoortstraat 125
7511CH – Enschede

KVK: 92514669

© 2024 MarketingCollega  |  Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid