Google review markup generator

Schema Markup Generator

      

De Schema Markup Generator is een eenvoudige, efficiënte tool die ontworpen is om webontwikkelaars, contentmanagers en SEO-specialisten te ondersteunen bij het creëren van JSON-LD schema markup. Dit is bijzonder nuttig voor het verbeteren van SEO en het versterken van de zichtbaarheid in zoekmachines door gestructureerde gegevens aan je website toe te voegen.

Belangrijkste kenmerken

 • Eenvoudige invulvelden: Vul basisinformatie in zoals ‘Aantal Reviews’ en ‘Gemiddelde Score’ voor productbeoordelingen en ratings.
 • Uitbreidbare geavanceerde velden: Activeer geavanceerde opties voor extra details zoals productnaam, prijs, merk, en meer.
 • Dynamische code-generatie: De tool genereert JSON-LD code gebaseerd op de ingevoerde gegevens. Lege velden worden niet opgenomen in de uiteindelijke code.
 • Kopiëerfunctionaliteit: Kopieer de gegenereerde code gemakkelijk naar het klembord met een klik op de knop.

Gebruikstips

 1. Vul zorgvuldig In: Zorg voor nauwkeurige en relevante informatie om de effectiviteit van de schema markup te maximaliseren.
 2. Gebruik Geavanceerde opties: Voor een uitgebreide schema markup, maak gebruik van de geavanceerde velden. Dit helpt zoekmachines om een beter begrip van je content te krijgen.
 3. Controleer je code: Test de gegenereerde code met tools zoals Google’s Structured Data Testing Tool om er zeker van te zijn dat deze correct is.
 4. Voeg toe aan je website: Plaats de JSON-LD code in de <head> of <body> van je webpagina’s.
 5. Blijf actueel: Update je schema markup regelmatig, vooral als er veranderingen zijn in de productinformatie of beoordelingen.

Door deze tool te gebruiken, kun je gemakkelijk gestructureerde data aan je website toevoegen, wat kan helpen bij het verbeteren van je online zichtbaarheid en zoekmachineprestaties.

MarketingCollega staat voor SEO op een menselijke manier! Wij focussen op samenwerking voor het behalen van topresultaten in Google, meer verkeer, omzetgroei en het creëren van loyale klanten.

Contact

info@marketingcollega.nl

+31 6 28 46 22 31

Espoortstraat 125
7511CH – Enschede

KVK: 92514669

© 2024 MarketingCollega  |  Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid 

Gratis SEO analyse