★★★★★ (5/5) waardering van onze klanten

Recept schema markup generator

Recept Schema Markup Generator

Waarom is recept schema markup belangrijk voor SEO?

Recept schema markup is een krachtige SEO-tool die specifieke informatie over recepten aan zoekmachines verstrekt. Dit helpt niet alleen bij het correct indexeren en begrijpen van de inhoud, maar verhoogt ook de zichtbaarheid van je recepten in zoekresultaten. Hier zijn de voordelen van het gebruiken van een recept schema markup generator:

 • Verhoogde zichtbaarheid: Recepten met schema markup kunnen verschijnen als rijke snippets, inclusief afbeeldingen, beoordelingen, kooktijd en calorieën. Dit maakt je recepten aantrekkelijker en kan de klikfrequentie aanzienlijk verbeteren.
 • Betere targeting: Door nauwkeurige en gestructureerde informatie te bieden, zoals ingrediënten en kookstappen, kun je beter scoren op relevante zoektermen die mensen gebruiken om recepten te vinden.
 • Gebruikerservaring: Goed geïmplementeerde markup helpt gebruikers sneller de informatie te vinden die ze nodig hebben, wat de algehele gebruikerservaring op je site verbetert.

 

Hoe implementeer je de gegenereerde JSON-LD code?

De door onze “recept schema markup generator” gegenereerde JSON-LD code correct implementeren is essentieel voor het maximaliseren van SEO-voordelen. Volg deze stappen:

 1. Genereer de JSON-LD Code: Gebruik onze generator om de gepersonaliseerde code voor je recepten te creëren.
 2. Kopieer de Code: Kopieer de volledige JSON-LD code die wordt gegenereerd.
 3. Voeg de Code toe aan je Webpagina:
  • Open de HTML van de pagina die het recept bevat.
  • Plak de JSON-LD code in de <head> sectie of vlak voor de sluitende </body> tag.
 4. Test de Code: Gebruik Google’s Rich Results Test om te controleren of de markup correct is geïmplementeerd en door zoekmachines wordt gedetecteerd.
 5. Volg de Prestaties: Houd de prestaties van je receptpagina’s in de gaten via Google Search Console om de impact van de schema markup te zien.

 

Door deze stappen nauwgezet te volgen, zorg je ervoor dat je recepten optimaal worden weergegeven in zoekmachines, wat kan leiden tot meer verkeer en interactie met je content.

MarketingCollega staat voor SEO op een menselijke manier! Wij focussen op samenwerking voor het behalen van topresultaten in Google, meer verkeer, omzetgroei en het creëren van loyale klanten.

Contact

info@marketingcollega.nl

+31 6 28 46 22 31

Espoortstraat 125
7511CH – Enschede

KVK: 92514669

© 2024 MarketingCollega  |  Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid 

Gratis SEO analyse