Interim SEO specialist inhuren?

Het inhuren van een interim SEO-specialist kan het keerpunt zijn voor de online aanwezigheid van jullie bedrijf. We gaan samenwerken aan:

Via video call of op locatie in Enschede

Laten we kennismaken met een analyse van jullie website!

Kennismaking via video call (30 min)

Binnen één dag reactie

Waarom een interim SEO-specialist inhuren?

MarketingCollega blinkt niet alleen uit in SEO. We gaan voor fantastische resultaten maar vooral ook een fijne samenwerking

Flexibele expertise

Door een interim SEO-specialist in te schakelen, haal je flexibele expertise in huis. Je kunt rekenen op een professional die zich snel aanpast aan de unieke behoeften van jouw bedrijf en die gerichte strategieën implementeert voor een betere online zichtbaarheid.

Kostenbesparing

Een interim specialist betekent ook dat je geen langetermijnverplichtingen of de bijkomende kosten van een fulltime werknemer hebt. Geen zorgen over vaste salarissen, vakantiegeld, of andere personeelskosten. Je betaalt alleen voor de diensten die je nodig hebt, wanneer je ze nodig hebt.

Toegang tot alle SEO-tools

Als interim SEO-specialist beschik ik over alle grote SEO-tools. Je hoeft niet te investeren in dure abonnementen of software; ik breng alles mee wat nodig is om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

Verse perspectieven

Het inschakelen van een interim SEO-specialist brengt een frisse blik op jouw projecten. Deze nieuwe invalshoek kan innovatieve ideeën en strategieën aan het licht brengen die intern misschien over het hoofd werden gezien. Het resultaat? Creatieve oplossingen die je online zichtbaarheid en engagement naar een hoger niveau tillen.

Laten we kennismaken met een analyse van jullie website!​

SEO analyse via video call (30 min)

Interim SEO specialist inhuren?

Deze bedrijven geholpen met SEO

Kai Heinink, interim SEO specialist. Maar wie ben ik?

Als Enschedese SEO Specialist, sta ik klaar om mijn jarenlange ervaring en expertise toe te passen op de website(s) van jullie bedrijf. MarketingCollega staat synoniem voor een persoonlijke, klantgerichte aanpak waarbij jullie succes prioriteit is. Met een achtergrond die rijk is aan het optimaliseren van dienstwebsites en webshops, en een klanttevredenheidsscore van 5/5 op Google Reviews, bied ik een unieke mix van technische kennis, strategisch inzicht en een proactieve houding.

Een foto van Kai Heinink, SEO Specialist uit Enschede bij MarketingCollega

SEO expert met ervaring

Ruime ervaring met alle bekende systemen

Met een diepgaande kennis van elk groot Content Management Systeem (CMS) – van WordPress tot Shopify, en van Magento tot Joomla – ben ik perfect uitgerust om jouw SEO-behoeften aan te pakken, ongeacht het platform waarop je website draait. Maar wat als je een op maat gemaakt CMS hebt? Geen zorgen. Mijn vermogen om me snel in te werken in nieuwe systemen zorgt ervoor dat ik me ook in jouw unieke omgeving efficiënt kan navigeren. Ik maak mij jouw eigengemaakte CMS snel eigen, waardoor ik naadloos kan integreren met je team en onmiddellijk waarde kan toevoegen aan je project.

Wat doet een interim SEO specialist?

Een interim SEO specialist is iemand die tijdelijk deel uitmaakt van jouw team om jouw online zichtbaarheid te verbeteren. In tegenstelling tot een vast dienstverband, biedt deze flexibele samenwerkingsvorm de mogelijkheid om specifieke doelen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO) te bereiken zonder de langetermijnverplichtingen. Maar wat maakt deze samenwerkingsvorm zo waardevol?

Voordelen van een interim SEO specialist:

 • Flexibiliteit: In te huren voor specifieke projecten of tijdens piekperioden zonder langetermijnverplichtingen.
 • Kostenbesparing: Geen noodzaak voor de aanschaf van dure SEO-tools; ik breng mijn eigen toolbox mee.
 • Expertise: Profiteer direct van jarenlange ervaring en kennis.
 • Nieuwe inzichten: Een frisse blik kan nieuwe kansen onthullen en bestaande strategieën versterken.
 • Efficiëntie: Mogelijkheid om zowel op locatie als volledig online samen te werken, waardoor we flexibel en doelgericht te werk kunnen gaan.

Flexibel en doeltreffend: Jouw keuze, jouw succes

Ik begrijp dat elke organisatie uniek is, met eigen wensen en werkwijzen. Daarom ben ik flexibel in de manier waarop we samenwerken. Of je nu de voorkeur geeft aan samenwerking op locatie, of de efficiëntie van online meetings via video calls; ik pas me aan jouw behoeften aan.

Werken op kantoor

Voor bedrijven die de voorkeur geven aan persoonlijk contact en directe samenwerking, bied ik de mogelijkheid om op kantoor te werken. Dit bevordert niet alleen de communicatie, maar stelt mij ook in staat om een dieper inzicht te krijgen in jouw teamdynamiek en bedrijfscultuur.

Volledig online

In deze digitale tijdperk is volledig online werken een efficiënte en effectieve manier om doelen te bereiken. Dankzij moderne communicatietools kunnen we naadloos samenwerken, ongeacht de fysieke afstand. Mijn benadering garandeert dat de voortgang en resultaten regelmatig worden gedeeld en besproken, met een minimum van één geplande videocall per maand om alles op één lijn te houden.

Mijn SEO-gereedschapskist

Geen zorgen over het aanschaffen of beheren van SEO-tools; ik heb toegang tot alle grote en noodzakelijke tools in de industrie. Dit betekent dat je direct profiteert van de meest geavanceerde technieken en inzichten zonder extra investeringen.

Laten we samen groeien

Als jouw interim SEO specialist ben ik hier niet alleen om een dienst te verlenen; ik ben hier om een partnerschap te vormen en samen naar succes te streven. Met een aanpak die net zo uniek is als jouw bedrijf, geloof ik in het bouwen van waardevolle relaties, het versterken van jouw merk, en het behalen van tastbare resultaten die bijdragen aan jouw groei en succes in het digitale landschap.

Interim SEO specialist inhuren? De meestgestelde vragen!

Wat is een interim SEO-specialist?

Een interim SEO-specialist is een externe professional die tijdelijk wordt ingeschakeld om specifieke SEO-behoeften van een bedrijf te vervullen. In tegenstelling tot een vast dienstverband, biedt een interim specialist flexibiliteit en expertise op maat voor je project of campagne. Dit betekent dat je toegang hebt tot diepgaande kennis en vaardigheden zonder de langetermijnverplichtingen en kosten die gepaard gaan met een fulltime werknemer.

Waarom zou ik kiezen voor een interim SEO-specialist?

Er zijn diverse redenen om voor een interim SEO-specialist te kiezen:

 • Flexibele expertise: Snel aanpasbaar aan jouw unieke behoeften en doelen.
 • Kostenbesparing: Vermijd de vaste kosten van een fulltime werknemer.
 • Toegang tot de nieuwste SEO-tools: Geen noodzaak voor eigen investeringen in dure software.
 • Flexibele werkwijze: Mogelijkheid tot zowel onsite als volledig online samenwerken.
 • Verse perspectieven: Nieuwe inzichten en innovatieve strategieën voor jouw SEO.

Hoe snel kan een interim SEO-specialist resultaten leveren?

Hoewel SEO over het algemeen als een langetermijnstrategie wordt beschouwd, kan een interim SEO-specialist vaak sneller meetbare verbeteringen in je zoekmachine rankings en websiteverkeer realiseren. Dit is te danken aan hun ervaring, toegang tot geavanceerde tools, en vermogen om zich snel aan te passen en te focussen op de meest impactvolle aspecten van jouw SEO-strategie. De exacte tijd tot resultaten kan variëren, afhankelijk van de huidige staat van je website, de competitiviteit van je markt, en specifieke doelen.

Wat als mijn bedrijf een eigengemaakt CMS gebruikt?

Geen probleem! Ik beschik over de vaardigheden om mij snel vertrouwd te maken met elk CMS, of het nu een breed gebruikt platform is of een uniek, op maat gemaakt systeem. Mijn ervaring stelt me in staat om effectief te navigeren en te werken binnen jouw specifieke technologische omgeving, waardoor ik naadloos kan integreren met je team en processen. Het doel is altijd om de SEO-prestaties van je site te optimaliseren, ongeacht de technische basis.

Hoe houd je de communicatie en rapportage in stand tijdens een project?

Communicatie en transparantie zijn essentieel. Daarom implementeer ik de volgende praktijken:

 • Maandelijkse videocalls om de voortgang en strategieën te bespreken.
 • Regelmatige updates via e-mail of je voorkeurscommunicatiekanaal.
 • Gedetailleerde rapportages die de SEO-voortgang en -resultaten inzichtelijk maken.
 • Beschikbaarheid voor vragen of overleg, zodat je altijd weet hoe je project ervoor staat.

Mijn aanpak zorgt ervoor dat je volledig op de hoogte blijft van de ontwikkelingen en impact van onze SEO-inspanningen, terwijl we samenwerken aan het behalen van je doelen.

 

Waarom MarketingCollega een uitmuntende keuze is

MarketingCollega staat voor meer dan alleen SEO-diensten; het is een toewijding aan succesvolle, oprechte samenwerkingen die jouw bedrijf helpen groeien. Opgericht door Kai Heinink begin 2024, onderscheidt MarketingCollega zich door een unieke combinatie van expertise, ervaring en een persoonlijke aanpak. Hier zijn de kernpunten die MarketingCollega tot de ideale keuze maken voor jouw SEO-behoeften:

 • Persoonlijke en Menselijke Aanpak: Bij MarketingCollega staat de relatie met klanten centraal. We streven naar een collegiale samenwerking, waarbij jouw doelen de onze worden. Dit resulteert in een betrokken en toegewijde service, met een focus op jouw unieke behoeften en ambities.

 • Flexibiliteit en Transparantie: De flexibiliteit van onze diensten, gecombineerd met een maandelijkse opzegmogelijkheid, verzekert dat je altijd de controle behoudt over de samenwerking. Transparantie in communicatie en kosten zorgt ervoor dat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

 • Proactieve en Creatieve SEO Strategieën: Onze SEO+ strategie – een synergie tussen zoekmachineoptimalisatie, Conversion Rate Optimization (CRO) en branding – garandeert niet alleen meer verkeer naar je website, maar verbetert ook de waardering van je site, de conversieratio, en de loyaliteit van klanten.

 • Maandelijkse Overlegmomenten: De regelmatige planning van videocalls waarin we de voortgang bespreken, versterkt onze samenwerking en zorgt ervoor dat we altijd op één lijn zitten met betrekking tot jouw SEO-strategie.

 • Uitgebreide SEO Expertise: Met meer dan 10 jaar ervaring in SEO en meer dan 125 websites geholpen naar top posities, is onze expertise zowel breed als diep. Of het nu gaat om contentcreatie, linkbuilding, technische optimalisaties of het ontwikkelen van converterende landingspagina’s, we hebben de kennis in huis om je doelen te bereiken.

 • Toegang tot Alle Grote SEO-Tools: Als klant profiteer je van directe toegang tot de nieuwste en meest effectieve SEO-tools zonder extra investeringen. Dit betekent dat we meteen aan de slag kunnen gaan met het optimaliseren van jouw website, met behulp van de beste middelen die beschikbaar zijn.

 • Sterke Klantrelaties en Successen: Onze 5/5 waardering op Google Reviews spreekt boekdelen over de tevredenheid van onze klanten en de effectiviteit van onze aanpak. Met 50.000+ top 10 posities bereikt, kun je erop vertrouwen dat we de resultaten leveren die je nodig hebt om te slagen in het competitieve digitale landschap.

Kiezen voor MarketingCollega betekent kiezen voor een partner die even gepassioneerd en vastberaden is om jouw bedrijf te laten groeien als jij. Met een focus op innovatie, kwaliteit en langdurige relaties, staan we klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.

Gratis SEO analyse t.w.v. €187,50

Op maat gemaakt – gepresenteerd via video call

MarketingCollega staat voor SEO op een menselijke manier! Wij focussen op samenwerking voor het behalen van topresultaten in Google, meer verkeer, omzetgroei en het creëren van loyale klanten.

Contact

info@marketingcollega.nl

+31 6 28 46 22 31

Espoortstraat 125
7511CH – Enschede

KVK: 92514669

© 2024 MarketingCollega  |  Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid